Преминете към основното съдържание

Джони Деп с нова главна роля

Холивудската звезда отдава тялото и душата си на Sauvage на Dior
Джони Деп в кадър от рекламния филм
Джони Деп в кадър от рекламния филм

Никой друг не би могъл да пресъздаде необуздан ароматен шок по такъв въздействащ начин, както го прави Джони Деп! Холивудската звезда изпълн ява главната роля в новия филм на Жан-Баптист Мондин, посветен на Sauvage – новият аромат на DIOR за мъже. Див, непокорен, необуздан – точно така: шокиращ!

Уханието Sauvage на Dior извежда на друго ниво мъжкото присъствие – един модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си, Джони Деп разчупва шаблона на собствената си идентичност. Джони отдава тялото и душата си на DIOR. Той изследва дълбините, за да намери вътрешния си анимализъм. Изживява го, разкрива го... Оставя повърхностния град зад себе си и потегля към пустинята – мистичната земя, която ще го научи как да живее отново. Безкраен, див и вдъхновяващ пейзаж и един чудовищен талант като Джони Деп – това е, което ще видите във филма на Мондино, а със сигурност ще го усетите и в аромата Sauvage.

Sauvage, композиция на Франсоа Демаши, вдига изключително високо летвата и с него за първи път от 10 години Dior навлизат в нова територия за мъжете.

Радикалното ухание концентрира в свръх-доза съставки от естествен произход.

Връх от бергамот носи асоциация със силен, студен вятър. Напоен от слънцето, той води към сърце с нотки на черен пипер и горчив плод. Докато пейзажа сякаш се потапя в тези мощни озонови вълни, се появява Ambroxan® (съставка от естествен произход) и постепенно разгръща благородната красота на амбровите си нотки. Смолата, смесена с тамян, влива своите балсамови и пикантни нотки. Композицията завършват най-финият в света черен пипер от Съчуан, розов пипер, здравец, ветивер, лавандула от Ваклуз и Дром и двойно дестилираната фракция пачули.

За „Sauvage” Франсоа Демаши настойчиво изиска специално качество на есенцията от бергамот – ексклузивен бергамот от Калабрия, който той приспособява с местните производители, за да получи „подпис по поръчка“ за House of Dior. „Силна и безпогрешна мъжественост“, казва за творението си парфюмеристът.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser