Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни най-накрая ще стане баща

Амал е в третия месец от бременността си
Амал и Джордж Клуни
Амал и Джордж Клуни © Getty

зданието National Enquirer, позовавайки се на източник, близък до актьора, съобщи, че съпругата на актьора Джордж Клуни е бременна. „Амал е на седмото небе от щастие“ - цитират източника си National Enquirer. Звездната двойка все още не е дала официално изявление, но двамата искат да се убедят, че бременността протича нормално и няма да има никакви усложнения. Полът на детето също все още не е известен.

Домът на Джордж и Амал Клуни

Галерия

Домът на Джордж и Амал Клуни

Снимки: elledecor.com

Коментарите на близки около Клуни смятат, че той мечтае за син. Освен това те потвърждават, че двамата са постигнали единомислие по въпроса с децата и родителството. Доскоро Амал не давала и дума да стане да загърби кариерата си за сметка на майчинството. Докато Джордж отдавна мечтаел за това. Освен това, близките коментират, че „ако Амал и Джордж очакват дете, не разчитайте да потвърдят рано този факт“. Вероятно те са сключили вече договор с някое от списанията за ексклузивна фотосесия.

20 стилни визии на Амал Клуни

Галерия

20 стилни визии на Амал Клуни

Снимки: Getty, Splash

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser