Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни за Меган Маркъл и принц Хари: "Те ще са страхотни родители"

Холивудският актьор разказа за приятелстово си с кралската двойка и техния уикенд в къщата на Клуни на езерото Комо

© iStock

На 6 май се ражда синът на принц Хари и Меган Маркъл и по ирония на съдбата на същата дата Джордж Клуни, близък приятел на двойката, празнува рождения си ден.

В скорошно интервю за списание Town&Country Клуни разказа за уикенда на херцога и херцогинята във вилата му на езерото Комо, където заедно с Амал спретнали цяло парти за тях. 

„Планирахме няколко обяда и вечери, приготвени от главните готвачи в най-добрите ресторанти в Комо. Хари и Меган бяха напълно спокойни, естествени и много се забавляваха. И са много влюбени един в друг", сподели актьорът. 


5 ЗВЕЗДИ, КОИТО ТАЙНО СИ ДРУЖАТ С КРАЛСКИ ОСОБИ


Оказва се, че след сватбата на Хари и Меган и след разкошната вечеря в Бъкингамския дворец с принц Чарлз, Джордж и Амал са отвърнали на жеста и са поканили кралската двойка на гости у тях. Те изпращат частния си самолет за херцога и херцогинята, с който те летят до Комо. Там, заобиколени от борови и кипарисови дървета, Хари и Меган прекарват няколко дни. Според Клуни той и Амал не са чувствали никакви ограничения около кралските личности, а те, от своя страна, били много открити и добродушни.

"Сигурен съм, че Хари и Меган ще бъдат страхотни родители. Те се обичат и с тази любов няма как да не създадат най-щастливото дете", обобщи Клуни. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser