Преминете към основното съдържание

Джуди Денч: Не очаквах, че ще намеря любовта на тази възраст

Днес актрисата навършва 81 г.
Джуди Денч и Дейвид Милс
Джуди Денч и Дейвид Милс © Getty images

Британската кино икона Джуди Денч не крие, че е изключително щастлива, че е имала възможността да изживее две големи любови в живота си. Първата е със съпруга й Майкъл Уилямс, с когото са заедно повече от 30 години. Двамата имат дъщеря и внук.

За съжаление през 2001 г. съпругът на актрисата си отива от рак. Загубата му е тежка за Джуди Денч, която по-късно споделя, че изобщо не е и предполагала, че един ден ще й се случи отново да се носи на крилете на любовта.

Случва се девет години по-късно – през 2010 г., когато британката започва връзка с бизнесмена консерватор Дейвид Милс, с когото са заедно и до днес. „Дори не бях готова за това... Всичко стана постепенно и в крайна сметка се събрахме. Прекрасно е“, споделя в интервю Джуди.

Актрисата, която на 81 г изглежда повече от перфектно, е категорична, че двамата нямат никакво намерение да живеят заедно, тъй като са заети с работата си. „Прекалено сме независими. А и той е много зает. Има сериозен бизнес“, обяснява актрисата. „Но той е толкова мил и има прекрасно чувство за хумор. Всичко е прекрасно, защото има кой да ме разсмива. Не е ли прекрасно?“

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser