Преминете към основното съдържание

Дългите цветни палта, в които ще се сгушим

Галерия

Изваждяме от гардероба дългите цветни палта, защото се сбогувахме с горещото лятно слънце, въпреки че много ни липсва. И макар често да се пренасяме мислено в спомените от отминалия сезон, те не могат да ни стоплят, остава ни само да прегърнем любимото пухкаво палто и да чакаме лятото да се върне. Трябва да си признаем и че тази модна находка е супер тренди за сезона, особено дългите модели, които са под коляното.

Карето е най-предпочитания десен, щом става дума за палта, но по нищо не отстъпват и моделите в един цвят. На подиума видяхме разнообразна палитра от нюанси на червено, зелено, бежово, розово, жълто... Burberry, Celine, Chanel, Dior, Fendi, Ferragamo, Ferretti, Giorgio Armani, Herrera, Isabel Marant, Valentino, Valli и Versace отново ни вдъхновиха. Напомниха ни, че тази фешън придобивка по нищо не отстъпва нито на коженото, нито на дънковото яке. Може да съчетаем любимото палто както с джинси, спортен клин или панталон, така и с рокля или пола. Универсално стайлинг решение, подходящо за всякакви поводи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser