Преминете към основното съдържание

Дължина над коляното: 38 къси поли напук на всичко

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Дължина над коляното за секси визия и напук на всичко! Късите поли и този сезон доказаха, че са едни от най-елегантните, но същевременно и предизвикателни модни находки. Дизайнерите ще ви убедят в това, след като разгледате галерията ни, в която сме подбрали няколко ефектни аутфита.

С какво да ги комбинираме, за да привлечем погледите? Burberry, Dolce&Gabbana, Ferragamo, Kane, Miller, Versace и Vuitton ни дадоха 38 стайлинг идеи, които ни вдъхновиха да пробваме различни съчетания. Моделите на подиума от пролетно-летните колекции тази година бяха разнообразни и още по-впечатляващи.

Открои се зебра принтът - с доза предизвикателност, карето - с класическа елегантност и черният цвят, който се утвърди като непреходен. Нотка екстравагантност внесоха змийският десен и тропическите плодове, които бяха отпечатани върху някои от полите по дизайн на Dolce&Gabbana.

Нямаме търпение карантината да свърши и да откраднем някоя идея от модния подиум, за да излезем навън отново с впечатляващ стайлинг!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser