Преминете към основното съдържание

Днес е новолуние и желанията се сбъдват!

Пожелайте си нещо...

На 11 февруари лунният цикъл отново повтаря месечното си презареждане. Но това Новолуние е наистина специално! Защото шест космически тела едновременно - Слънцето, Венера, Меркурий, Юпитер, Сатурн и астероидът Палада са подредени в редица в интелектуалния знак на Водолей. В астрологията Луната винаги действа като спусък, тъй като тя е най-близкото планетно тяло до Земята, свързвайки ни с енергията на други планети и звезди.

Енергията на Водолея, която звучи като „Искам да променя света“, ще бъде осезатена през цялата 2021 година. Това е революционен знак, насочен към общности и колективи. Пригответе се да бъдете социални, с активна гражданска позиция и много дейни. „Растящата Луна” ще засили творческите инстинкти.

Тази мощна енергия може да ви събуди за нови мисли и планове. Не позволявайте на вашите блестящи идеи и ценни визии да отидат на вятъра! Запишете ги някъде, за да не изчезнат от съзнанието ви толкова бързо, колкото са дошли с енергията на Уран.

Връзката между новолунието и астероида Палада също е много важна. Това небесно тяло представлява нашите вродени таланти. Не забравяйте, че късметът е на ваша страна сега и с двете най-положителни планети, Венера и Юпитер, една до друг - надеждите и мечтите ще получат космическа благословия. Но присъствието на Сатурн означава, че ще трябва да работите упорито, за да свършите нещата. Поставете си цел и я преследвайте.

Меркурий все още е ретрограден във Водолей (до 20 февруари), което означава, че за да изградим по-добро бъдеще, все още трябва да изследваме миналото.

Време е да мечтаем по нов начин и смело да продължим напред, тъй като сме в нова ера, която ще включва блясък, шок и промяна. Като цяло, това Новолуние предвещава началото на нова, ориентирана към бъдещето ера - и нямаме търпение да видим къде ще ни отведе.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser