Преминете към основното съдържание

Днес си купете книга

Ден на купуването на книга може да бъде отбелязан само по един начин: вижте предложенията ни

Днес безспорно телевизията е владетел на голяма част от живота ни. Да кажем, че е вредно да се гледат сериали и филми е пресилено, защото много предавания са качествени и истински провокират мисълта ни и ни носят полезна информация. Днес, благодарение на технологиите, имаме възможност да четем много книги на електронен носител, което е доста практично. Изглежда, че класическият хартиен носител на книгите изчезва, но реално не е така. Много книги докосват живота на хората и връщат спомените. Признайте си, че действа успокоително да се отпуснете на дивана с книга.

Книгата събужда въображението и ни пренася другаде. Днес е денят на купуването на книга. Той е създаден през 2012 г. с цел да се намери място на четенето на книга в ежедневието на всеки човек. Най-добрият начин да отбележите този ден е, разбира се, да си купите книга. Тази инвестиция винаги е добра. Не се заблуждавайте, че единствените книги със стойност, са написани преди много години. Съвременните романи и герои са част от живота ни, а много от тях са филмирани и са сред най-касовите холивудски продукции.

Днес е моментът, в който може да си позволите качествена книга с твърди корици – заслужавате я! 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser