Преминете към основното съдържание

Днес сме на приключение в джунглата с тези тропически модни находки

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Представяме ви 39 тропически модни находки от пролетно-летните колекции на Balenciaga, Burberry, Dolce&Gabbana и Versace. Те ще ви изпратят на екзотично приключение навътре в джунглата или в саваните на Африка, а защо не и някъде в Азия? За съжаление, може да се впуснем само онлайн в това изживяване, но сме сигурни, че след като разгледате галерията ни, макар и мислено, ще се пренесете на някое топло място, с коктейл в ръка.

Ще видите разнообразие от животински принтове. Те заемат една от челните позиции в списъка ни с тенденции за пролет-лято 2020. Преобладава леопардовият десен, но след него се нареждат зебра принтът, тигровият и змийският. Да не забравяме и изображенията на палми и папагали, които видяхме отпечатани върху моделите на Dolce&Gabbana. Тропическите плодове също се откроиха, щамповани върху красивите тоалети.

За да разберете за какво точно говорим, отворете галерията ни, която ще ви изпрати на вълнуващо тропическо приключение. След като свърши домашната ни ваканция, ще се отправим на истинска екзотична екскурзия, просто трябва да бъдем търпеливи. Но дотогава модният подиум ни предлага онлайн пътешествие, което също не е за изпускане.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser