Преминете към основното съдържание

Дневникът на една (не)ваканционна седмица

По следите на лятото с модния редактор на списание ELLE
© Автора

Отброявам последните августовски дни. Някъде между последната ваканция и първите работни мигове търся онова, което ще удължи спомена за безгрижните часове на плажа, когато най-после успях да прочета книгата, която си бях набелязала от известно време насам, да отпия от любимото си мохито, нищо, че е едва обяд, да усещам аромата на море, лято и свежи цветя по кожата си и да нося красива ефирна рокля. Боса по пясъка, разбира се!

Ако тази седмица беше книга... това е „Красив имидж“ на Катрин Панкол.

И ако от вида й си мислите, че държите в ръцете си поредния неангажиращ чиклит, бързам да ви опровергая. Известната френска писателка прави опит да ни разкрие истинския образ на известната Джаки Кенеди. Жаклин Бувие отвъд татковото момиче, Жаклин Бувие отвъд безупречния външен вид, Жаклин Бувие отвъд образа на вечно обожаваната жена. Защото отвъд не е щастието, въпреки че точно там често бягаме, за да го открием. Да, тази книга ще ви изненада. Джаки на Панкол също.

Изд. Colibri

Ако тази седмица беше аромат... той е KENZO WORLD. Като един от най-разпознаваемите кодове на модните колекции на марката, окото сега минава в пределите на ароматната вселена. Удивителният флакон е комбинация от черен гумиран материал, розово злато и матово стъкло, закачлив, всевиждащ и криещ брилянтен аромат с опияняващи нотки, които гъделичкат носа.

© Архив на марката, KENZO WORLD

Ако тази седмица беше дреха... никога нямаше да спра да нося елегантна рокля, която да разхождам на плажа, посрещайки изгрева след поредното горещо и диво парти на брега на морето.

© Архив на марката, Рокля NEXT от fashiondays.bg

Ако тази седмица беше песен... ще слушам на repeat I See A Different You на Koop, защото ме връща към една от онези сутрини, в които докато се събуждах с първото си кафе, а някой ми приготвяше пържени филийки за закуска, чувах шума на вълните и знаех, че денят ми ще бъде погълнат изцяло от тяхната прегръдка.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser