Преминете към основното съдържание

Дънковата пола и как да я стилизираме

Галерия

Още от 20 май 1873 г. (предполагаемата рождена дата на денима) като че ли не спираме да носим дънкови дрехи, независимо от тенденциите и сезона. Дали заради сините нюанси, които сякаш подхождат на всички, или пък заради издръжливия плат, любимите ни дънкови придобивки са с нас ежедневно. Може да се облечем отгоре до долу в деним!

Насочваме вниманието ви към полите, все пак е лято, а и те са едни от най-женствените модни находки, които имаме в гардероба. С какво да ги комбинираме? В галерията ни ще откриете 10 стайлинг идеи, които открихме в летните колекции на: Coach, DSquared2, Franchi, Loewe, Mark Fast, Max Mara, Versace и Vuitton.

Няма как да не сте се сдобили с поне една дънкова пола. Тя е супер актуална, секси и елегантна, освен това си подхожда с всякакви обувки, а това е най-хубавото. Може да я носите както със сандали и високи токчета, така и с кецове и маратонки, а на плажа дори и с обикновени чехли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser