Преминете към основното съдържание

Добре дошли, Jo Malone London!

Легендарният английски бранд вече е у нас ексклузивно в бутик Delirium

Една от най-разпознаваемите и харесваните марки, Jo Malone London, вече е в България и по-точно в луксозния Delirium Beauty Boutique в Serdika Center!

Брандът бе представен у нас на стилно събитие в аристократичния софийски клуб „Пушкин", който бе преобразен - огромна стена от емблематичните кремави кутии с черни панделки бе декорирана с божури и хортензии, а ароматните свещи и дифузери допринесоха за елегантната атмосфера.

Специален гост на събитието бе регионалният мениджър обучения на Jo Malone London за Европа, Близкия Изток, Африка и Индия - Антон Денвър, който представи наследството на марката, както и философията й за подаряване на подаръци и комбинирането на аромати.

На тръгване всеки от гостите получи персонализирани, калиграфирани кутии, изработени на място, както и красиви „цветни“ торбички в традиционния стил на бранда.

Разгледайте снимки от събитието в нашата галерия.

Британската парфюмна къща, Jo Malone London, е всеизвестна със своите елегантни аромати, луксозни свещи и глезещи сетивата продукти за баня и грижа за тяло. От лансирането на емблематичния Lime Basil & Mandarin, Jo Malone London заема челни позиции в парфюмерията с използването на необичани и супер луксозни съставки. Философията на марката включва концепцията Fragrance Combining, тоест всеки аромат може да бъде носен самостоятелно или в комбинация с друг, като така ви дава свободата да експериментирате и да създадете свое собствено ухание. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser