Преминете към основното съдържание

Добре дошли в градината на висшата мода!

Галерия

Пролетта вече е тук, затова погледнете в личната си колекция модни находки за сезона и потърсете флоралите в нея, за да предизвикаме заедно високите температури. Доверяваме се на флоралния принт, защото винаги ни оправя настроението и ни зарежда с положителна енергия, през така забързаното ни ежедневие. Да не забравяме, че често го срещаме и в много от зимните колекции. Едва ли това е случайно. През мразовитите дни се нуждаем от доза вдъхновение и позитивизъм, а флоралите безспорно са източник на приятни емоции.

Ferragamo, Herrera, Isabel Marant, Valentino и Versace прибавиха цветята и в последните си пролетни колекции, ако още не сте ги разгледали, отворете галерията ни. Добре дошли в градината на висшата мода! Флоралният десен е нежен и женствен, освен това е един от най-актуалните, както се досещате. Ако не сте фенове на семплите и едноцветни визии, с него лесно може да добавите повече цвят към стайлинга си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser