Преминете към основното съдържание

Добро момиче, но не съвсем

Тя е като магнит – където и да се появи, всички погледи се обръщат към нея. Тя е жената, на която другите жени тихо завиждат, а мъжете мечтаят да вдъхнат аромата й в страстна нощ. Самоуверена, елегантна и заявяваща себе си със стил и без капка вулгарност. С безупречна визия, премислена до последния детайл, тя омагьосва с изтънчеността си и с лекотата, с която върви през живота. Под нежното й излъчване се крие омагьосваща енергия, която може да преобърне светове. Зад спокойната й усмивка прозира една малка бунтарка, която знае какво търси и как да го намери. Без излишна агресивност, тя просто оставя своя отпечатък върху всичко, до което се докосне и не се притеснява смело да провъзгласи „It's so good to be bad!”.

Модерната, самоуверена жена не страда от излишна скромност – тя добре познава своите две лица - тези противоположности, които я правят толкова магнетична и неразгадаема за мъжете. На тоалетката й до нежнорозовия пух за пудра проблясва стъклената обувка на любимия й парфюм Carolina Herrera, на нощното шкафче до романтичната книга небрежно лежи ярко червена сатенена лента, която очаква да се увие около нечии ръце. Тази жена знае как да докосне всички сетива и да накара мъжът до нея да тръпне в очакване на всяка следваща среща, да си припомня всяка нейна дума, всеки неин жест и, омаломощен от спомени, да заравя глава в още топлите завивки, които продължават да пазят неповторимия й аромат на Carolina Herrera Good Girl, с дъх на бадеми, жасмин самбак, тубероза, тонка и какао. Аромат, който обещава приключения.

Още по етикети

Carolina Herrera , жена
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser