Преминете към основното съдържание

Dolce&Gabbana поставиха еволюцията на марката във фокуса на новата си колекция пролет/лято 2019

Италианските модни виртуози за пореден път показаха "генетичното наследство на своето семейство"

Едни от най-любимите италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана за пореден път изненадаха всички почитатели на модата с новаторство и креативност. Името на новата им колекция за пролет-лято 2019 - DNA Evolution не е случайно. Двамата модни виртуози винаги са описвали Сицилия като „магическо място“ и част от ДНК-то на марката им.

©  IMaxTree

С помощта на едни от най-красивите италиански жени, сред които Карла Бруни-Саркози, Моника Белучи, Ева Херцигова и Изабела Роселини, модният бранд проследи своята еволюция, представяйки над 150 дизайна в колекцията си. По моделте присъстваха и задължителните белези на иконичната марка - черна дантела, различни флорални принтове, жакард, барок и, разбира се, задължителната религиозност, присъстваща във всяка една от колекции на Dolce & Gabbana. "Това семейство, което представяме, е нашата история от 1984 г. досега", сподели Стефано Габана. 

Друга съществена част от ревюто е, че модният бранд показа, че за любовта към модата няма граници. Dolce&Gabbana създава мода за всички, без значение каква е половата ориентация, възрастта и какъв цвета на кожата. По модния подиум дефилираха модели от всички възрасти, с различни форми на тялото, ръст и етническа принадлежност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser