Преминете към основното съдържание

Dolce&Gabbana влиза в кухнята

Италианската модна марка и Smeg обединиха творческите си сили, за да създадат домашни уреди от линията "Сицилия е моята любов"
© Dolce&Gabbana

Една от най-новите и интересни дизайнерски колаборации е Dolce & Gabbana x SMEG Kitchen Line. И ако си мислите, че преди сте имали слабост към миксери и еспресо машини, помислете отново! Тази колоритна колекция, наречена "Сицилия е моята любов", отразява дизайните на Южна Италия и включва популярни сицилиански фолклорни символи, като лимони, круши и листа от ким, характерни за родното място на Доменико Долче и Стефано Габана.

Колекцията е красива изненада за всички почитатели на луксозните стоки, но това не е първият път, когато двете марки са работили заедно. През 2016 г. Dolce & Gabbana x SMEG създава линия от само 100 ръчно изрисувани хладилници, всеки от които струва повече от 34 000 долара.

Новата колекция на двата бранда има за цел да придаде още по-дълбоко значение на израза: "Храната, типичните продукти на Южна Италия и техните рецепти за традиционни ястия са теглителната сила, към която сърцето и душата винаги ще се връщат".


От октомври уредите Dolce & Gabbana x SMEG ще бъдат пуснати в продажба, а цялата колекция включва тостер, миксер, сокоизстисквачка, водна кана за гореща вода и еспресо машина. Вижте красивите италиански проекти за себе си по-долу, но внимавайте - това ще ви накара да искате чаша еспресо в Италия!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser