Преминете към основното съдържание

Доналд Тръмп обиди Меган Маркъл пред журналисти

Президентът пожела на Хари късмет с жена му и добави:”Ще му трябва!”

Отдавна е известно, че отношенията между Меган Маркъл и президента на САЩ не са никак добри. Когато преди години Меган заплаши, че ако Тръмп спечели изборите, тя ще напусне страната, актрисата все още не се познаваше с бъдещия си съпруг Хари. Наскоро Маркъл се намеси директно в президентската кампания, като призова жените в Америка да гласуват и да помогнат с гласовете си в страната да се случат така необходимите промени. Нямаше нужда да назовава имена, позицията й бе пределно ясна.

Тръмп също не крие своята неприязън към Меган. След Мегзит и преместването на херцозите на Съсекс в Америка, той заяви, че те трябва сами да плащат за своята охрана, което никак не приличаше на топло посрещане.Сега президентът стана още по-настъпателен и обиди Меган пред журналисти.На въпрос от медиите какво мисли по въпроса, че Маркъл призовава хората да гласуват за опонента му Джо Байдън, Тръмп отговори:”Не съм й фен и тя вероятно вече го знае. Но пожелавам на Хари късмет. Ще му трябва!”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser