Преминете към основното съдържание

Доналд Тръмп най-сетне се срещна с Ким ... Кардашян

Президентът на САЩ и реалити звездата обсъдиха заедно реформата на системата на затворите
„Прекрасна среща с Ким Кардашян днес. Говорихме за реформа на затворите“, написа американският президент.
„Прекрасна среща с Ким Кардашян днес. Говорихме за реформа на затворите“, написа американският президент. © twitter

Когато кажеш на екипа си да ти спретнат среща с Ким (визирайки Чен-Ун - лидерът на Северна Корея) и те решат, че ще е най-безопасно за страната, срещата да е на родна почва и с родната Ким ... Кардашян. Все пак е нямало уточнение, нали? Предполагаме, е точно такъв е бил сценарият с Доналд Тръмп. 

Извън кръга на шегата, релеалити звездата пожела да се срещне с президента на Америка, с когото да обсъди помилването на жена с доживотна присъда. 


КИМ КАРДАШЯН Е НА КОРИЦАТА НА АМЕРИКАНСКИЯ ELLE


Алис Мари Джонсън е осъдена на доживотен затвор заради престъпление с наркотици и вече 20 години е зад решетките. Това е единственото провинение на Джонсън и според риалити звездата тя не заслужава толкова сурово наказание.

Ким Кардашиян е разбрала за историята на 63-годишната жена от документално видео за нея в интернет през 2013 г. От този момент нататък тя се заела с казуса на осъдената, като натоварила със задачата своите адвокати.


НАЙ-ЕКСЦЕНТРИЧНИТЕ ПОСТЪПКИ И ИЗКАЗВАНИЯ НА ДОНАЛД ТРЪМП


"Бих искала да благодаря на президента Тръмп за времето, което ми отдели този следобед. Надявам се, че г-жа Алис Мари Джонсън ще бъде помилвана", написа Кардашиян в Туитър, след срещата си с президента.

От Белия дом заявиха, че случаят на Алис Мари Джонсън ще бъде преразгледан.

 

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser