Преминете към основното съдържание

Донатела Версаче показа забележителна игра на цветове в Милано

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Първите четири модели на шоуто на Versace се появиха на подиума в прилепнало черно трико с изрязани елементи и високи обувки на платформа. Последваха още 10 визии в черно.

„Винаги съм харесвала бунтарките, жените, които са уверени, умни и малко диви“, каза Донатела Версаче. Вероятно това беше поводът да включи и толкова кожа, създавайки малко по-свободен дух и рок привкус на колекцията си. Видяхме мини кожени поли, якета, макси палта, чанти с ресни и дълги кожени панталони, изобщо всичко, от което се нуждае едно рок момиче.

На фона на монохромната тъмна палитра, с която започна шоуто, появата на ярко розова рокля в средата на ревюто, дойде като гръм от ясно небе, след което последваха и няколко тоалета в лилаво и наситено жълто, докато принтовете за следващата пролет комбинираха тропически цветя, зеброви ивици и логото на етикета с главни букви.

Парис Хилтън излезе на подиума последна, облечена в блестяща розова рокля, за да закрие модното ревю, преди Донатела Версаче да се поклони пред публиката.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser