Преминете към основното съдържание

Доверяваме се на късия топ за секси визия след карантината

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Вече ни е скучно да стоим вкъщи и не спираме да мислим за времето, когато карантината ще свърши и ще можем спокойно да излезем на разходка в парка или на вечеря в любимия ни ресторант. Температурите се покачват много бързо и предстоят доста топли и слънчеви дни и ето защо ви подготвихме няколко секси визии с къс топ.

На подиума останахме впечатлени от Altuzarra, Balmain, Dolce&Gabbana, Ferretti, Givenchy, Jeremy Scott, Lanvin, Loewe, Mugler и Tom Ford. Те ще ви разходят из света на модата, за да ви накарат да повярвате, че за стайлинг, приковаващ погледите, не е нужно много, а само точните комбинации.

Какво мислите за къс топ, съчетан с дълга кожена пола или дънки, а защо не и с черен прав панталон? Не забравяйте аксесоарите, които поставят ефектен акцент върху всеки тоалет. Като започнем от цветята в косата, цветните шалчета, които използваме вместо диадеми, големите шапки с периферия и стигнем до елегантните чанти и обувки на висок ток. Всички те могат да превърнат тоалета ви в следващата визия, достoйна за модния подиум.

Отворете галерията ни, която ще ви накара да извадите любимия къс топ от гардероба и да пробвате различни съчетания пред огледалото. Кое от тях ще изберете?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser