Преминете към основното съдържание

Дойде време да преосмислим личността си, как сме и как ще бъдем?

Участвайте в проучването на ЕLLE

© iStock

Преосмисляне на себе си, на личността, на вътрешния свят: това е фокусът на голямото проучване на ELLE, в сътрудничество с Havas International, върху бъдещите перспективи и върху промените, които днешният свят крие.

Тази година несъмнено промени живота ни, така че какво следва? ELLE ви призовава да проверите как се справяте с новите обстоятелства и с изолацията, и как виждате живота си занапред. След всичко, което сме преживели, какво наистина има най-голямо значение? Разглеждайки модата, красотата и начина на живот, ви молим да се присъедините към нас, за да помислим за личността си и за начина ни на съществуване, за да можем да продължим напред заедно. Искаме да чуем и вас!

Нашата реалност вече не е същата. Новата ситуация, в която се намираме, и емоционалната ни адаптивност влияят на усещането ни за щастие. Въпросите, които си задаваме и на които искаме да отговорим с вашия принос, са много и важни. Как трябва да се променим, за да бъдем щастливи? Колко се е променил начинът ни на живот и възприемането на ценности, по отношение на благосъстоянието, здравето, икономиката, семейството, околната среда, равенството? Как са се променили навиците ни по отношение на организацията и приоритетите ни в области като дом, пътуване, храна, красота и мода?

Още по етикети

личност , ЕLLE , проучване
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser