Преминете към основното съдържание

Дрейк обясни реакцията си на целувката на сцената

Да, Мадонa е жена, която получава винаги това, което иска!
© Instagram

Активното обсъждане на видеото с целувката, с която Мадона атакува Дрейк на сцената на Coachella взриви интернет. Причината беше реакцията на отвращение, която демонстрира Дрейк: той изтри устните си с ръка веднага след като се освободи от целувката.

Каква е причината за тази реакция? Имаше предположения, че Мадона е захапала 28-годишния изпълнител с типичната си свръхстраст. Най-накрая се изказа и самият Дрейк, като публикува снимка в своя профил в Instagram и написа: „ Всички интерпретираха погрешно моя шок! На мен ми се случи да ме целуне кралицата, самата Мадона, и аз ще помня това цял живот. Благодаря ти, Мадона!

Що се отнася до реакцията на самата Мадона, то тя в типично свой стил написа следното в социалните мрежи: „Ако не ме харесвате, но въпреки това следите всичко, което правя – по дяволите, значи сте мои фенове!“ Преди време тя обаче заяви в интервю за US Weekly, че харесва Дрейк и винаги е искала да излезе на среща с него и просто да се поцелуват. Е, не се съмняваме, че Мадона е жена, която постига всичко, което желае!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser