Преминете към основното съдържание

Dress for Success и още 3 начина да сте по-уверени на работа

4 стратегически стъпки към повишаване на самочувствието ви в офиса

© iStock

Възприемайте се като равни на всички останали

Да, включително и на шефа си. Ако си позволите да се чувствате като нещо, което стои по-ниско от другите, никога няма да достигнете пълния си потенциал. Ще ви липсва необходимата увереност, за да вършите нещата, които искате и трябва да правите. Вие, вашият мениджър, неговият мениджър... всички сте от един и същи екип. Всички искате вашата компания да е успешна и всеки човек (включително и вие) има своята роля в това.

Винаги бъдете подготвени

Макар че е невъзможно да знаем какво точно ще се случи в бъдещето, можем поне да сме подготвени психически, в случай че нещо се обърка. Не очаквайте най-лошото, но бъдете готови за него. Не забравяйте, че понякога нещата може и да не се развият според вашите очаквания. И все пак очаквайте винаги най-доброто.

Dress for Success

Макар да не казахме Dress to Impress, за да го отнесем към българското „По дрехите посрещат, по ума изпращат“, смисълът е сходен и ясен. И не говорим само за интервю за работа, а за ежедневния стайлинг и изобщо външен вид. Когато сте стилно облечени и изглеждате добре, ще се чувствате добре в кожата си, ще излъчвате самочувствие. Останалите ще се отнасят към вас с по-голямо уважение, което ще повиши допълнително увереността ви.

Празнувайте всички свои победи

Подарявайте си награди, организирайте партита, няма значение дали сте получили голямо повишение или сте завършили успешно поредния проект. Каквото и да постигнете, отбележете го по подобаващ начин, това са вашият труд, талант и време. Отпразнувайте го и продължете напред още по-уверени в себе си.

Тази седмица залагаме на класиката: 26 стайлинга с риза

Галерия

Тази седмица залагаме на класиката: 26 стайлинга с риза

Този сезон залагаме не само на екстравагантността, но и на класиката. Ризата е стилно решение за всеки повод, ето защо решихме да стартираме новата седмица именно...

6 навика, които показват, че имате самочувствие

Вижте повече

6 навика, които показват, че имате самочувствие

Няколко доказателства, че сте уверени в себе си

3 правила за успешна кариера

Вижте повече

3 правила за успешна кариера

Как да постигнем нашите цели?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser