Преминете към основното съдържание

Другото лице на Дейвид и Виктория Бекъм

Ето как се запазва любовта след толкова години заедно.

Дейвид и Виктория Бекъм, една от най-стилните двойки в шоубизнеса, са семейство от цели 23 години, но искрата между тях все още гори и доброто настроение е заразително.

Рядко можем да видим Виктория да се смее и тя дори изглежда като прекалено сериозен човек. Госпожа Бекъм вече е споделяла, че избягва да се усмихва на публични места и нарочно излъчва леко вискомерие, защото по този начин оправдава очакванията към образа си на модна икона.

Но тя също така е споделяла, че чувството й за хумор е едно от най-големите й достойнства и с Дейвид не спират да се закачат един с друг.

Господин и госпожа Бекъм изглеждат фантастично и това се дължи на добър режим.

Виктория е толкова дисциплинирана, че не спира да тренира, дори докато двамата се наслаждават на почивка на луксозна яхта.

Именно съпругът й реши да сподели това в социалните мрежи, публикувайки видео, на което той спокойно отпива кафе, а Виктория върви спортно облечена зад него и прави упражнения.

„САМО ГЛЕДАЙТЕ! Не мога дори да изпия едно кафе, без да се избъзикам с Вик“, написа Дейвид.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser