Преминете към основното съдържание

Дрю Баримор: "Лечението в психиатрия спаси живота ми!"

„Не ходех на училище и непрекъснато крадях колата на майка ми“

46-годишната Дрю Баримор продължава с откровенията пред журналисти и фенове. Миналата седмица актрисата разказа защо смята подмладяващите процедури за разкрасяване и пластичните операции за неприемливи, а сега си спомни трудния си тийнейджърски период.

В предаването на Хауърд Стърн Дрю призна, че майка й я е изпратила в психиатрична болница, когато е била само на 13 години, заради пристрастяването й към незаконни вещества и непокорното й поведение. В резултат на това Дрю прекарва около 18 месеца в болницата.

„Ходех по клубове, не ходех на училище и постоянно крадях колата на майка ми. С една дума, бях извън контрол. След това прекарах година и половина в психиатрична клиника, където вече не беше възможно да се правя на интересна. Ако се опитате да нарушите правилата, веднага ви затварят в килия със стени, облицовани с възглавници, или ви връзват на носилка.”, разказа Дрю.

Дрю също сподели, че вече разбира защо майка й се е решила на тази крайна мярка по това време. Но като тийнейджърка актрисата е бясна и преустановява контакт р майка си за няколко години и й трябва дълго време, за да й прости. „Мисля, че тя разбра, че е създала чудовище, и не знаеше какво да направи. Това беше последната капка. Прощавам й за този избор. Вероятно е осъзнала, че няма избор. Сега изпитвам доброта към майка си, както и съчувствие и разбиране.

Дрю Баримор също описва психиатричното лечение като най-доброто преживяване в живота си и споделя, че именно рехабилитацията й е помогнала да се спре и да осъзнае, че се движи в напълно грешна посока.

„Хората там бяха наистина мили. Със сигурност не ми хареса да ме поставят в изолация. Бях бунтар и през цялото време създавах проблеми. Имаше много други деца, с които си приличахме.

Взимах наркотици, загубих контрол. Така че майка ми просто ме изпрати там, без да знае какво друго да направи. И това място наистина ми помогна - спаси ми живота.”, сподели Дрю.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser