Преминете към основното съдържание

Дързост и свобода

Новият DS4 пристига с безкомпромисна визия и силна заявка да се превърне в емблема за марката.

ELLE България тества автомобилното бижу предпремиерно във Франция

Като жени няма как да не сме безвъзвратно погълнати от френския романтизъм и естетика. Съчетание от дързост, свобода и изкуство витае във въздуха на парижките улици, понасяйки в своята вихрушка минувачите и оставяйки вечен отпечатък в душите на гостите.

Комфорт, безопасност и техническо съвършенство – идеология, която френската автомобилна марка следва от създаването си и новият DS4 категорично я затвърждава!

Моделът е с леко повдигнат силует. Предницата му е агресивна, с футуристични елементи, постигнати от нестандартно разположените LED светлини, а в задната част таванът е леко скосен, водещ към солидна задница и издути калници. Самият автомобил има профил на спортно купе, но въпреки това по никакъв начин не сме лишени от комфорта на петте пълноразметрни места и задни врати.

Интериорът е смело решен с голяма част от повърхностите, облицовани с висококачествена естествена кожа. Аналоговият скоростомер пред водача е заместен от дисплей, който показва цялата нужна информация, а този до него контролира функциите на колата, като това може да става чрез докосване върху екрана или чрез DS SMART TOUCH - екран, разположен върху централната конзола, заемащ функцията на тъчпад. Климатикът също може да се контролира през дигиталните решения. Все пак, традиционалистите могат да настроят основните функции посредством физическите бутони, които запазват познатата форма на диамант. Качествената изработка на кожената тапицерия е видна във всеки детайл върху централната конзола и вратите, а финалният акорд е елегантният, едва забележим непрекъснат ръчен шев. Воланът също е изкусно ръчно облицован с едрозърнеста кожа. Избирате между кожа напа във върховите нива на оборудване, алкантара при спортните версии или естествена едрозърнеста кожа.

От DS не правят компромис и с аудиото. Тук разполагате със система от 690 вата. В допълнение откриваме 21 инчов хед-ъп дисплей, който проектира важната информация за шофирането директно на предното стъкло, пред погледа на водача, система за автономно шофиране от ниво 2, както и активно адаптивно окачване, което взима информация от сензори и камери за пътя пред вас и се регулира само. Всичко това помага за по-безопасно и удобно пътуване.

Всеки един детайл в DS4 е внимателно подбран така, че да носи усещане за лукс, класа и абсолютен комфорт. Всичко в този автомобил ви кара да се чувствате специални. Известна още от самото є създаване с името Богиня, тази кола ви гарантира безопасност и удобства, гарнирани с уникален френски стил.

Новият DS4 ще се предлага в няколко варианта – бензинов, дизелов и хибрид.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser