Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Брад Пит отказа да носи фамилното име на баща си

Шайло вече се представя само с фамилията Джоли

Според западните медии 14-годишната дъщеря на 45-годишната Анджелина Джоли и 57-годишният Брад Пит Шайло е премахнала фамилното име на баща си от тайния си профил в социалните мрежи на фона на продължаващото производство по развод на родителите си.

Запознати отбелязват, че постъпката на Шайло е истински удар за Пит, тъй като той е особено близък с нея (бившите съпрузи имат три осиновени деца, 19-годишният Мадокс, 17-годишният Пакс и 16-годишната Захара) и три биологични, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс).

Според източници Анджелина със сигурност има пръст в деайствията на ексцентричната си дъщеря: в момента двойката решава въпроса за попечителството над децата, а Анджелина прави всичко възможно да спечели в съда.

„Това е знак на пренебрежение към Пит и знак, че той може да загуби Шайло”

- твърди приближен да звездите.

Той добави още, че актьорът живее само заради децата си, а семейството е най-важното нещо в живота за него. В същото време отношенията на Пит с най-големия му син са сложни. Пит се скара с Мадокс през 2016 г., когато момчето се застъпи за майка си по време на скандал между актьорите. Пит многократно се е опитвал да подобри отношенията със сина си, но Мадокс отказва да му прости.

В съда Брад Пит търси съвместно попечителство над децата, но Анджелина не е съгласна и очевидно иска да получи пълни родителски права. След като двойката се раздели, децата останаха при майка си, а актьорът ги вижда по празници и в почивни дни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser