Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Доналд Тръмп се омъжи за арабски милионер

Най-малката дъщеря на Доналд Тръмп Тифани се омъжи за ливанско-американския предприемач Майкъл Булос, чието състояние надхвърля 20 милиона долара.

Сватбата се състоя в имението на бившия американски президент във Флорида, а на нея бяха поканени около 500 гости, но не всички от тях успяха да присъстват заради силната буря, която бушува във Флорида няколко дни.

Младоженката избра рокля на ливанския дизайнер Elie Saab, който бе изработил и тоалетите на най-близките й роднини - майка й Марла Мейпълс и полусестра й Иванка Тръмп.

Тифани и Майкъл се запознаха през 2018 г. в лондонски клуб, собственост на Линдзи Лоън, и скоро започнаха да излизат. Булос предложи брак на любимата си на моравата на Белия дом през януари 2021 г.

Тифани е единствената дъщеря от брака на Тръмп с актрисата Марла Мейпълс. Тя е полусестра на Доналд Тръмп-младши, Иванка и Ерик, чиято майка е наскоро починалата Ивана Тръмп, и Барън, общият син на Доналд и Мелания Тръмп.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser