Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Роман Абрамович се омъжва

Сезонът на годежите за 2021 г. е обявен за открит

За 26-годишната София Абрамович тези зимни празници ще останат незабравими. Наследницата на Роман Абрамович прие предложение за брак. София не крие избраника си: тя често споделя кадри с млад мъж в Instagram, но предпочита да не разкрива името и професията му.

Младата жена сподели, че се е запознало с гаджето си благодарение на сестра си, а по време на карантината влюбените са станали особено близки. Двойката прекара новогодишните празници на "острова на милионерите" Сейнт Бартс в Карибите, където Роман Абрамович има вила.

Избраникът на София й направил романтично предложение като паднал на коляно на плажа и й подарил луксозен пръстен с голям диамант. „Снощи беше много специална нощ, която никога няма да забравя. Какво прекрасно начало на новата година “, коментира София радостните промени в живота си.

.

Роман Абрамович има седем деца: пет от втората си съпруга Ирина и две от брака му с Даша Жукова, с която бизнесменът се разведе преди три години. Даша вече успя да намери нова любов: тя се омъжи за Ставрос Ниархос и се готви да стане отново майка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser