Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Том Круз отива в университет, баща й плаща таксите

Актьорът не е виждал дъщеря си от 10 години, но, по силата на съдебно споразумение, ще трябва да плати следването й.

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, Сури, ще навърши 17 години през април и вече сериозно се е замислила да продължи обучението си, като е кандидатствала в няколко университета наведнъж. Таксите за следването й ще бъдат платени от звездния й баща, когото Сури не е виждала от 10 години.

Според Daily Mail, Сури Круз завършва гимназия и вече подава документи за колежи, като се е насочила към изучаване на мода в университета Fordham в Ню Йорк. Кейти Холмс е доволна от избора на дъщеря си, тъй като иска Сури да продължи да живее в града, в който е израснала през целия си живот, и съответно да бъде близо до майка си възможно най-дълго.

Том Круз от своя страна няма никакво отношение към решението на Сури, но в съответствие със споразумението за развод, сключено между актьорите през 2012 г., той е длъжен да покрива всички разходи на дъщеря си, свързани с обучение, медицински прегледи и лечение, както и да плаща на бившата си съпруга 400 хиляди долара на месец до 18-тия рожден ден на общото им дете. „Том винаги е изпълнявал своята роля, когато става дума за финансови задължения към Кейти и Сури“, казва източник пред Daily Mail.

Актьорът не общува с дъщеря си от 10 години заради религиозните си убеждения. Кейти Холмс отказа да посвети Сури в сциентологията, религия, на която Том е ревностно отдаден и която през 2001 г. разруши брака му с Никол Кидман. Поради факта, че Сури не е привърженик на Църквата на сциентологията, религиозните водачи забраниха на Круз да я вижда. Самият Том се придържа към религиозните вярвания и ги поставя над семейните ценности.

Според вътрешен човек, въпреки факта, че Кейти отглежда дъщеря си сама, Сури расте като умно и силно момиче, води затворен начин на живот и има отлично чувство за стил от детството си. Според слуховете гардеробът й вече се оценява на 5 милиона долара.

Освен страстта си към модата, Сури се пробва и като певица. Тя изпълни основния саундтрак към Alone Together, режисиран от Кейти Холмс, който излезе миналото лято.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser