Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Бийонсе открадна вниманието към майка си по време на церемонията Grammy

На последната церемония за връчването на наградите Грами-2017 триумф постигна не само Бийонсе, която победи в две от номинациите, но и нейната 5-годишна дъщеря Блу Айви Картър. Във въпросната вечер родителите й решиха да я вземат със себе...
© Getty

На последната церемония за връчването на наградите Грами-2017 триумф постигна не само Бийонсе, която победи в две от номинациите, но и нейната 5-годишна дъщеря Блу Айви Картър.

© Getty

Във въпросната вечер родителите й решиха да я вземат със себе си на церемонията и не сгрешиха: момиченцето им предизвика истински фурор!Облечена в розов костюм Gucci на стойност 3000 долара, който бе с очевидни препратки към образа на покойния Принс, Блу Айви изкара цялата вечер заедно с майка си и баща си с родителите си, като приветстваше звездите на сцената с бурни аплодисменти.

© Getty

Седейки на коленете на баща си, тя аплодира бурно изпълнението на майка си, като я подкрепяше горещо. След това, разбира се, се снима с Джеймс Кордън, Дженифър Лопес и други звезди. 

© Getty

© Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser