Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Ким Бейсинджър се снима ексклузивно за ELLE България

В интервю за списанието 21-годишната красавица разказва за живота си на модел, диджей и сърфист, за съветите, които получава от майка си и не по-малко известния си баща Алек Болдуин, за политиката, Доналнд Тръмп и каузите, които я вдъхновяват
Айрланд, дъщерята на Ким Бейсинджър, ексклузивно се снима за ELLE България
Айрланд, дъщерята на Ким Бейсинджър, ексклузивно се снима за ELLE България © сп. ELLE

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин се снима ексклузивно за корица на българското издание на ELLE. Сесията за списанието засне американския фотограф Райън Джером в Лос Анжелис, САЩ.

© Ryan Jerome за ELLE България, Кадър от ексклузивната сесия с Айрланд Бейсинджър-Болдуин, реализирана в Лос Анжелис

21-годишната Айрланд Бейсинджър-Болдуин, висока цели 188 см, работи като модел. Изявява се също като диджей в клубовете в Ел Ей, а отскоро е запалена и по сърфа. „Поддържах средно ниво в училище, но по математика бях много зле. Исках да сменя средата си. Исках да пътувам. Исках да съм в Ню Йорк. Исках да променя темпото си на живот. Майка ми беше единственият човек, който настояваше да опитам да работя като модел. Искаше й се аз да мога сама да изкарвам парите си, да срещна невероятни хора и да имам някои от преживяванията, за които тя е мечтала“, признава дъщерята на Ким Бейсинджър пред ELLE. Айрланд казва още, че най-добрият съвет, който е получила от майка си, е да отстоява това, което смята за правилно.

© Ryan Jerome за ELLE България, "Майка ми беше единственият човек, който настояваше да опитам да работя като модел", признава Айрланд пред ELLE България

От новия брой на сп. ELLE ще разберете още защо дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин е кръстена на Ирландия, а приятелите й я наричат Дъблин, вълнува ли се от политиката, Доналд Тръмп и промените в климата.

В новия брой на списанието ви очаква и специална среща със световноизвестния български цигулар Веско Ешкенази и с най-новата олимпийска шампионка на България – Радена Ангелова, която преди броени дни спечели златен медал от олимпийските игри за атлети с интелектуални затруднения Special Olympics 2017.

Този месец Мира Добрева, която е автор на рубрика в ELLE, “ще бърше праха“ на омразата, за да отвори път надеждата, толерантността, уважението към другия. И на усмивките, които са безплатни!

В темата на броя ще разберете, че новото съвършенство не означава непременно перфектно, а достатъчно добре. И че провалът е допустима опция. Очаква ви още достатъчно добра програма за спорт, с която бързо и лесно ще влезете във форма. Плюс стайлинг идеи за залата или за активности на открито, както и изпитани и ефикасни козметични продукти, които удвояват резултатите от тренировките.

Търсете сп. ELLE с вдъхновяващи идеи от модата и красотата и Айрланд на корицата от 21 април!

Още по етикети

списание , нов брой , ELLE
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser