Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Сюзън Сарандън снима раждането на сина си от началото до края

Ева Амури е от онези звездни деца, които не търсят слава на гърба на родителите си и не прави личния си живот достояние на публиката. Актрисата стана майка за втори път преди две седмици, но се реши на смела стъпка, като публикува снимки на личния си...
© happilyevaafter.com

Ева Амури е от онези звездни деца, които не търсят слава на гърба на родителите си и не прави личния си живот достояние на публиката. Актрисата стана майка за втори път преди две седмици, но се реши на смела стъпка, като публикува снимки на личния си сайт, които разкриват целия процес на раждането на детето й.

На кадрите е запечатан моментът на появяването на наследника на бял свят, както и самото бебе. Както се вижда от снимките, раждането е преминало в у дома, а не в болница. До Ева в този прекрасен момент е бил нейният съпруг Кайл Мартино, който през цялото време я подкрепя.

© happilyevaafter.com

Ева Амури и Кайл Мартино сключиха брак пре ноември 2011 г. През август 2014 те станаха родители на дъщеря им Марлоу. А на 19 октомври родителите посрещнаха у дома и сина си Мейджър.

Автор Любая Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser