Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Стинг призна, че е хомосексуална

"Никой досега не ме е питал", споделя Елиът.
Елиът Съмнър
Елиът Съмнър © getty images

В интервю 25-годишната дъщеря на Стинг - Елиът Съмнър, откровено сподели, че е с хомосексулани наклонности. По думите й тази тема става факт едва днес, не защото го е крила, а защото никой до този момент не я е питал.

Елиът, която също като световноизвестния си баща се занимава с музика, има дългогодишна връзка с австрийския модел Луси Ван Алтен.

Запитана как родителите й са реагирали на нейното признание, певицата заявява: "Те вече знаеха, затова и не ми беше нужно да им обяснявам. Не ми се е налагало да се разкривам. И аз, и моите приятели винаги са били наясно."

Освен като певица, Елиът е и много талантлив китарист. Дебютният й албум излиза през 2010 г. Следващата година на пазара ще излезе новата й тава, като музикантката разкрива, че част от парчетата са писани заедно с половинката й Луси.

Макар че са заедно от две години, момичетата никога не са парадирали с връзката си. те живеят заедно в Лондон. Елиът е едно от четирите деца на Стинг с дългогодишната му съпруга Труди. Музикантът има още две деца от първия си брак.

© getty images, Елиът с родителите си Стинг и Труди през 2010 г.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser