Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Стивън Болдуин на корицата на ELLE

21-годишната Хейли между църквата и разголените снимки плюс още холидувски деца на подиума
© ELLE

Фамилията Болдуин има втора красавица, която все по-често ще виждаме по кориците на списанията – Хейли Болдуин! 21-годишната дъщеря на актьора Стивън Болдуин е братовчедка на Айрланд, дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, която преди година се снима ексклузивно за ELLE България.

Сега в гореща сесия, още от корицата, е Хейли Болдуин. Възпитавана по каноните на евангелистката църква, в социалните мрежи красавицата често цитира Библията: „Израснах в църквата. Мисля, че е много важно всички да бъдат в контакт с духовността си и да имат връзка с Бога. Не всеки ще повярва в Бога, в който вярвам аз, но Той ми е отредил мисията да разказвам за моята вяра и за Него, за да вдъхновявам хората така, както моята вяра ме напътства и вдъхновява.“ Това обаче не й пречи да се снима в сесии с оскъдно количество дрехи, както и да оглави класацията на стоте най-сексапилни жени в света, изпреварвайки актрисата Марго Роби, певицата Кейти Пери и сестрите модели Бела и Джиджи Хадид.

Още за Хейли четете в новия брой на списание ELLE, който от 20 юли е на пазара!

На страниците му са и други холивудски деца, които през последните години правят истински бум на модния подиум. Сред тях са Лили-Роуз Деп, Систин Роуз Сталоун, Дри Хемингуей, Дилън Франсис Пен, Айрис и Рафърти Лоу, Дилън Броснан, Джак Килмър, Ален-Фабиен Делон...

Дали моделството е трамплин към киното за тези деца или просто не искат да продължават по стъпките на известните си родители – това ще разберете от новия брой на сп. ELLE!

Очакват ви още звезди плюс най-доброто от модата и красотата за най-горещите дни от годината!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser