Преминете към основното съдържание

Две Кралици - Сърша Ронан и Марго Роби

Актрисите представяха новия си филм в Лондон

Лондон бе домакин на премиерата на историческата драма "Мери, кралицата на Шотландия". Водещите актриси във филма се появиха на червения килим в зашеметяващи вечерни визии.

Още лятото Universal Pictures публикуваха официалните постери на историческата драма Mary Queen of Scots. Филмът е базиран на книгата на британския историк Джон Гай  "Моят живот ми принадлежи: истинската история на Мария - кралицата на Шотландия".

24-годишната Сърша Ронан се появи в бяла рокля от пролетнолятната колекция на Carolina Herrera. Тя завърши облеклото със семпъл стайлинг - косата ѝ беше събрана в кок, със свободно пуснати кичури около лицето ѝ.


НОВИТЕ ЕКРАННИ КРАЛИЦИ: МАРГО РОБИ И ЛИЛИ КОУЛ


28-годишната Марго Роби предпочете рокля от Rodate на точки и с бродерии на рози. Косата на актрисата беше направена в стил "old Hollywood". В грима акцентът падна върху устните ѝ, които бяха подчертани с червено червило.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser