Преминете към основното съдържание

Двете сватбени рокли на Приянка Чопра

Какво научихме за тях?
© Hello

На 1 декември Индия бе домакин на мащабна сватбена церемония за Приянка Чопра и Ник Джонас.

Сватбените снимки бяха държани в строга тайна - и дори гостите не качиха нито трогателната първа поява на булката, нито танца на младоженците в своите социални мрежи.

Приянка и Ник запазиха официалните първи снимки за списание Hello! - и сега най-накрая целият свят може да ги види.

Церемонията беше разделена на две части: първата беше проведена в съответствие с всички индийски традиции, а втората - според християнските канони.

За Приянка това е било важно: "Радвам се, че нашата сватба се превърна в един вид религиозен съюз. Съчетахме тези религиозни традиции, в които и двамата израснахме, намерихме общи черти в тях. "


ГОЛЯМАТА ЛУДА ИНДИЙСКА СВАТБЕНА ВЕЧЕР НА НИК И ПРИЯНКА


© Hello

Разбира се, булката имаше и две сватбени рокли - една за всяка церемония.

За европейската част Приянка избра рокля на Ralph Lauren (Ник беше в смокинг на същата марка като и шаферите). Модната марка е работила 1826 часа над мечтаната бяла рокля на актрисата, която е допълнена от 22-метров воал.

За индийската част, любимата на Ник се преобрази в традиционни дрехи от местния дизайнер Sabyasachi Mukherji. Към червената рокля на Приянка дизайнерът добави френски бродерии и огромен воал. 

На олтара булката и младоженецът си размениха пръстени на Chopard.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser