Преминете към основното съдържание

Принудени да работят заедно и след раздялата си

За някои това изобщо не е проблем
Кристен и Робърт; Дженифър и Марк; Гуен и Тони; Камерън и Джъстин
Кристен и Робърт; Дженифър и Марк; Гуен и Тони; Камерън и Джъстин © Getty images

Не са малко случаите, в които четем в клюкарските колонки на медиите как холивудски двойки са се влюбили, докато са снимали заедно филм или сериал.

Като се започне от Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън и се мине през Голди Хоун и Кърт Ръсел или Анджелина Джоли и Брад Пит, любовните искри между актьорите пламнали на снимачната площадка, продължават и до днес.

Оказва се обаче, че има и случаи, в които на някои звезди им се налага да работят заедно и след раздялата си. Повечето успяват в опитите си да превъзмогнат неловките моменти помежду си, тъй като предпочитат да бъдат професионалисти и да не дават воля на негативните емоции помежду си.

Разбира се, често и сценаристите им влизат в положението и променят сюжета само и само бившите двойки да не прекарват много време заедно както на снимачната площадка, така и да имат общо екранно време.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser