Преминете към основното съдържание

Дзен наръчник – защо Bespoke е подходящият избор?

Аз съм от онези момичета, които все нямат време. Бързам за работа, бързам за поредната среща, бързам да си спазя сроковете. В общи линии, денят ми е като на повечето работещи дами – изпълнен с напрежение и важни решения, така че в края на светлата част от 24-те часа, които все не ми стигат, домът ми е моят Safe Haven.

През последните няколко години се запалих доста по теорията на цветовете и фън шуи. Така че за мен е от особено значение всичко да е хармонично, поставено на точно определено място и в конкретен цвят, който да кореспондира с останалата част от интериора ми.

Едно от любимите ми места у дома е кухнята. Имам си конкретно кътче върху плота, на което се спотайвам, за да се скрия от проблемите си, изпаднала в полу-медитативно състояние. Този спот се намира точно до хладилника.

И как така медитираш до хладилника?– ще ме попитате. Просто е – той не е шумен.

Като се замисля, целият ми живот у дома се върти все около хладилника. Едно от основните неща, което винаги ме е дразнило при избора на този уред, е, че сред съвършено подбраните ми цветове и пособия в кухнята, все седи като скучна притурка към всичко останало. Някак все не се вписва. Разваля ми хармонията. Е, Samsung сякаш са ми прочели мислите, защото сложиха край на дискомфорта със серията Bespoke Kitchen, чийто акцент са точно хладилниците и фризерите.

Какво им е специалното?

На първо място, те се предлагат на отделни панели в различни цветове, така че да се впишат напълно в пространството без да се налага да го вграждам в шкаф. Всъщност серията хладилници Bespoke би могла да се разглежда освен като супер практично решение, а и като интериорно такова. Тя ми дава свободата сама да избера модулите, цветовете и материалите. Мога да започна с един модул и по всяко време да добавя нов Bespoke модул вместо да сменям този, който вече имам. По този начин спестявам, разнообразявам интериора си и удължавам и жизнения цикъл на уреда. Не е ли впечатляващо?

Да, такова е. А още по-вълнуващото е, че от Samsung са създали дигитален симулатор, в който преди да направя покупка, мога да визуализирам хладилника на мечтите си.

Обикновено след работа разпускам с чаша студено просеко. Тъй като винаги пазарувам след края на работния ден, често ми се е налагало да почакам известно време, преди да отпия от газираната наслада. Със системата Power Cool на Bespoke сложих край на чакането . Тя издухва силно изстуден въздух в хладилника и охлажда много бързо хранителните продукти и напитки. Ако пък съм забравила да си напълня ледарката, Power Freeze функцията изпраща силна струя изстуден въздух във фризера и ледът ми е готов за минути.

Като човек със забързано ежедневие, за мен е много важно да се храня правилно. Диетата ми се състои основно от свежи храни и продукти, богати на полезни вещества и нутриенти. Точно до вкъщи имам и пазар, от който да си набавям такива, но честно казано, не всеки ден имам силите да се редя на сергиите с плодове и зеленчуци. За това съм си отделила петъка. Това обаче означава, че трябва да си напазарувам за цялата седмица. Но тук идва въпросът: Как да си запазя храната свежа поне шест дни?

Отговорът е Humidity Fresh+

Тази функция ни помага да запазим максимално дълго живота на плодовете и зеленчуците, а системата от вентилатори и изпарители не позволява миризмите от различните храни да се смесват. Като добавка, плъзгащият се рафт пък ме лишава от необходимостта да пренареждам постоянно хладилника. С други думи – край на забравените неща отзад! Дигиталната инвенторна технология спомага охлаждането в хладилника да се регулира автоматично, а компресорът е впечатляващо тих и отговаря на най-новите енергийни разпоредби, като използва до 50% по-малко електроенергия. Рециклирам и се старая да използвам възможно най-малко пластмаса, но факта, че дори охладителните ми системи „спасяват меченца” ми носи наслада.

Освен всички невероятни функции на хладилниците Bespoke, те идват и със сертификат за работа в продължение на 21 години. Страхотно, нали? Почакайте има и още!

Samsung предоставят възможност да се сдобиете не с 2, а с 5 годишна гаранция при покупка на хладилници и фризери от серията Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000 или избрани модели от RB34/38 до края на месец юли. Това, което трябва да направите, е да се обадите на безплатната клиентска линия на Samsung и да изпратите фискалния бон/фактурата за покупка и етикета на продукта на посочен от оператора имейл. Но трябва да побързате – кампанията важи до края на юли.

Още по етикети

Samsung , Bespoke , хладилници
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser