Преминете към основното съдържание

Дженифър Анистън отново въздиша по Брад Пит

Актрисата изведнъж заговори за бившия си съпруг. Прекалено ли ще е, ако си помечтаем отново да видим любимата си двойка заедно.

В очакване на новите серии на „Приятели” актьорите активно промотират най-очаквания епизод в историята на телевизията, който ще се излъчи на 27 май. Женската част от екипа даде групово интервю за Access. Един от въпросите се отнасяше до най-запомнящите се звездни гостувания в легендарното шоу. А отговорът на Дженифър Анистън разтопи сърцата на всички фенове. Наред с Шон Пен и Изабела Роселини, изпълнителката на ролята на Рейчъл спомена „веселия“ Бен Стилър, „брилянтната“ Рийз Уидърспун, а накрая каза: „Господин Пит беше невероятен. Той беше фантастичен.". Лиза Кудроу и Кортни Кокс се съгласиха с тази оценка за бившия съпруг на приятелката им. Не е ли странно, че Дженифър говори с толкова нежност за бишия си съпруг, който я напусна заради Анджелина Джоли? Дали пък тази очарователна двойка няма да се събере отново, следвайки примера на Дженифър Лопес и Бен Афлек? Тези въпроси все още са отворени.

Припомняме ви, че Пит се появи в осмия сезон на сериала през 2001 г. в ролята на бивш съученик на Рейчъл Грийн. По това време двамата с Дженифър Анистън вече бяха женени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser