Преминете към основното съдържание

Дженифър Анистън за критиките, че няма дете „Не знаете нищо за мен!“

Актрисата коментира непрестанните упреци, че е избрала кариерата пред майчинството.

Дженифър Анистън многократно е подлагана на критики заради това, че няма деца и често е попадала на различни слухове за личния си живот. В ново интервю за списание The Hollywood Reporter звездата разказа как реагира на критиките и призна, че е много обидена от тях.

„Слуховете за бременността ми и всички тези приказки, че съм избрала кариера пред децата, ме нараняваха много преди. Но хората нямат представа какво се случва с мен лично. Те не знаят нищо за мен от медицинска гледна точка. Те не знаят дали изобщо мога да имам деца. Те изобщо не знаят нищо и това е много болезнено и неприятно за мен”, каза Дженифър.

Актрисата добави, че далеч не е единствената звезда, която няма деца, и даде за пример 75-годишната певица Доли Партън.

„Но хората не й се подиграват заради това, нали? Никой не се опита да я впише в социалните стереотипи.”

Тя добави още, че в обществото съществуват двойни стандарти: докато мъжете могат да се женят колкото пъти искат и да избират по-млади спътници в живота си, на жените това не е позволено – те веднага биват осъждани. Според Анистън личният живот не трябва да влияе върху професионалната кариера и да показва наличието или липсата на талант.

Дженифър беше омъжена два пъти: първият й съпруг беше Брад Пит, който я напусна заради Анджелина Джоли, а вторият - Джъстин Теру (решението на двойката да се разведе беше мирно и взаимно).

По време на брака си с Брад Пит Анистън направи два спонтанни аборта. Вероятно именно това впоследствие значително повлия на здравето и способността й да забременее и да роди дете.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser