Преминете към основното съдържание

Дженифър Гарнър се раздели с Джон Милър

Актрисата заявяви, че е по-щастлива сама

Двугодишната връзка на Дженифър Гарнър с бизнесмена Джон Милър приключи.

Източник разказа пред Hollywood Life: „Това не беше някаква драматична раздяла. Дженифър просто почувства нужда да направи крачка назад и засега поне е по-щастлива.”

За връзката на двойката за първи се заговори през октомври 2018 г., когато се носеха слухове, че двамата се срещат от месеци.

За разлика от бившия съпруг на Джен, Бен Афлек, Милър беше неизвестен.

Знаеше се само, че е бил женен и има две деца от бившата си съпруга Каролайн Кембъл.

Джен и Джон направиха първата си публична поява заедно на театрално представление месец след като вече се носеха слухове за връзката им. Отношенията им изглеждаха сериозни и дори се заговори за годеж и планове за съвместен живот. Годежен пръстен така и не се появи, но запознати твърдяха, че Гарнър и Милър са много щастливи заедно.

„Джон кара Джен да се чувства страхотно, но това, което тя наистина харесва в него, е, че той е нормален човек и не е от актьорските среди.“

Само преди ден Дженифър бе забелязана да се забавлява на плажа с колегата си Брадли Купър. Дали пък не е преосмислила желанието си да остане необвързана?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser