Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес: „Чувствам се толкова щастлива!”

Джей Ло даде интервю за списание People, в което разказа за подновената си връзка с Бен Афлек.

„Чувствам се толкова щастлива, провървя ми и съм горда, че съм с него. Това е красива любовна история, в която имаме втори шанс”, казва певицата.

Първата им връзка започна през 2002 г. и дори двамата бяха пред сватба, но през 2004 г. влюбените внезапно отмениха годежа си.

След раздялата им Лопес беше омъжена за Марк Антъни и двамата станаха родители на близнаците Макс и Ема (днес те са вече на 13 години). Афлек има три деца с бившата съпруга Дженифър Гарнър: 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и деветгодишният Самюъл.

Днес Лопес вярва, че времето, в което са били разделени, и житейските преживявания са им помогнали да възобновят връзката си.

„Страхотно е, защото изобщо не е това, което беше преди много години. Сега има много повече благодарност. Когато намериш някого и наистина го обичаш, и получиш втори шанс... Това наистина е рядко, ценно и красиво нещо и ние не го приемаме за даденост”, споделя Лопес.

Певицата отбелязва още, че Афлек е свършил страхотна работа, за да стане най-добрият партньор.

„Толкова се гордея с него, толкова се гордея с човека, в който се превърна и когото съм наблюдавала отдалеч. Честност един към друг и любов - това е в основата на всичко.”

Афлек се бори с алкохолна зависимост в продължение на 20 години и дори се подложи на лечение. Наскоро той посочи нещастния си брак с Гарнър като причина за влошаващите се проблеми с алкохола: когато семейството му се разпадало, той се почувствал "в капан" и започнал да пие още повече. Това изказване получи широк отзвук и мнозина критикуваха актьора за тези думи, въпреки че той поясни, че думите му са тълкувани погрешно. Дженифър Лопес го подкрепи.

„Те са лудо влюбени и Джен напълно подкрепя Бен, така че тя искаше публично да заяви своята подкрепа и позиция”, сподели близък до двамата.

„Имам чувството, че той е в момент от живота си, в който - точно като мен - това пътуване на себеоткриване и себеразбиране води до място, където се чувствате наистина в мир с това, което сте, и можете да бъдете в щастливи, здрави взаимоотношения”,

казва Дженифър в новото интервю.

Миналата година се появиха слухове за годеж, но засега звездите не са коментирали. Източници твърдят, че Бен и Дженифър имат много хармонични отношения, децата им от предишни бракове се разбират добре помежду си, а Лопес е изградила добра връзка с бившата съпруга на Бен.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser