Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес и Бен Афлек планират още една сватба

Ако мислите, че Джей Ло и Бен са проявили неочаквана скромност, като решиха да се ограничат до семейна церемония в Лас Вегас, бързаме да ви разочароваме. Сватбата в малка църква в Града на греха, се оказа само "загрявка" преди грандиозното тържество.

Според New York Times г-н и г-жа Афлек (както вече официално се нарича двойката) всъщност планират пищно многодневно парти за приятелите и семейството си. С голяма вероятност сватбеното тържество ще съвпадне с рождения ден на дивата: на 24 юли Дженифър навършва 53 години.

Сред тези, които вече са получили желаните покани за официалната сватба, са Кейси Афлек, Мат Деймън и Джими Кимъл. И все пак и това парти ще е в изключително тесен кръг, като се очаква да присъстват не повече от петдесет гости. Събитието ще се проведе в ранчото на Афлек в Раисбъро и ще продължи няколко дни, а едно от партитата ще се състои на близкия остров Сен Симон пред живописния фар.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser