Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес и Лейди Гага ще пеят на инаугурацията на президента на САЩ

Няма съмнение, че ни очаква истинско шоу

Нямахме време да забравим новогодишното шоу и невероятния образ на Джей Ло, тъй като стана известно, че много скоро отново ще видим звездата на сцената. Певицата, която е търсена за всяко значимо събитие в страната, ще пее на инаугурацията на президента Джо Байдън.

Компания ще й прави Лейди Гага, която стана най-добрият изпълнител на годината според MTV Europe Music Awards през ноември 2020 г. Звездата получи може би най-важната роля: тя ще изпълни химна на САЩ след церемонията по полагане на клетва.

По традиция 20 януари - денят, в който новоизбраният президент официално встъпва в длъжност - се превръща в истински празник. След встъпването в длъжност президентът и първата дама отиват в Белия дом, където вечерта на същия ден се провежда бал. След двата безупречни тоалета на Мелания Тръмп на 20 януари 2016 г., нямаме търпение да видим кой дизайнер ще се погрижи за визията на Джил Байдън. Засега можем само да предположим, че според негласната традиция първата дама ще избере американска марка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser