Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес побесня заради изтекло видео от сватбата й

Звездата изрази бурно недоволството си от факта, че видеото от сватбената й изненада за Бен Афлек попадна в интернет.

На парти след сватбената церемония певицата, заобиколена от танцьори, изпълни специално за съпруга си новата си песен, в която се съдържат думите „Не мога да ти се наситя“.

След като във фен групата на звездата беше публикуван видеоклип от изпълнението, някои от феновете й започнаха да се чудят дали това е маркетингов трик или е предназначено за семейния архив. Лопес реши да отговори лично на един от коментарите на потребителите.

„Снимано е без разрешение и точка. Който и да го е направил, се е възползвал от нашия интимен момент. Дори не мога да си представя как е станало това, защото всички подписаха споразумения за неразкриване на информация и помолихме гостите да не публикуват нищо онлайн. Решението какво да пуснем е наше. Всичко, което съм готова да споделя с феновете, публикувам на моя уебсайт OnTheJLO, когато му дойде времето. А това беше откраднато без наше знание и продадено за пари.“

След това съобщение публикацията от фен акаунта беше изтрита.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в имението на актьора в Райзбъроу на 21 август. Звездите не публикуваха снимки от церемонията, но наскоро Лопес показа на феновете и трите тоалета, с които беше на тържеството.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser