Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес подкрепи Бен Афлек в скандала с бившата му съпруга

Актьорът се опита да се оправдае за думите си, но феновете са разочаровани от него.

Предистория на проблема. Миналата седмица в интервю Бен Афлек направи неблагоразумен и много обиден коментар за бившата си съпруга, чаровната актриса Дженифър Гарнър, с която заедно имат три деца. Актьорът каза, че се чувствал в този брак "като в капан" и затова се е пристрастил към алкохола. „Изпивах бутилка скоч и заспивах на дивана, което не беше решение на проблема“, описа Афлек един от епизодите на алкохолизма си.

Очаквано, след подобно изявление, Бен беше залят от вълна от критики за неуважение към майката на децата му и се наложи да се оправдава за думите си. Няколко дни по-късно, в телевизионно интервю с Джими Кимъл, той поясни: „Бях несправедливо представен в най-лошата светлина и показан като най-безчувственият, глупав, ужасен човек. Не е вярно. Това е пълната противоположност на това кой съм аз, в какво вярвам и никога не бих искал децата ми да чуят баща им да казва нещо лошо за майка им. Това наранява чувствата ми."

Следващият епизод от тази история - "вътрешни" хора споделиха пред медии, че настоящата любима на Афлек, Дженифър Лопес, била бясна, защото Бен "имал дързостта" да я въвлече в подобен скандал.

И тук Джей Ло реши да постави точка на слуховете и публично ги отрече. „Това изобщо не е вярно!“, възмути се звездата в изявление пред People. „Безкрайно уважам Бен като баща, партньор и човек."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser