Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес пуска своя линия за обувки

Певицата споделя за дизайнерския си дебют пред американския ELLE

© jlo

Доброволната самоизолация не успя да попречи на Дженифър Лопес да пусне собствената си линия за обувки, която е в колаборация с DSW и да разкаже за това с американския ELLE.

От телефонното интервю разбрахме, че Джей Ло е луда по масивните маратонки, за пръв път е сложила високи обувки на 16 годишна възраст за училищния си бал и през цялото си тийнейджърство не е свaляла грубите си кубинки, защото е била мъжкарана.

© jlo

Ако и вие като нас сте си мислили, че Дженифър Лопес е от онези жени, които дори по моравата ходят на токчета, то сте се заблудили.

Певицата каза пред ELLE.com, че от детство обича удобните обувки: „Израснах като томбой. В гимназията и по-късно, когато бях едва на двайсет, почти не носех нищо друго освен Dr. Martens, Timberland или разновидности на армейски ботуши. Все пак съм от Бронкс, нали помните? Без преувеличение мога да кажа, че съм родена с маратонки. Откъдето идвам, е нормално да се обръща внимание на спортните обувки. Техният стил, цената им, начина им на носене - всичко това говори много за човека. Така че, маратонките винаги са били важна част от гардероба ми и, вярвате или не, нося ги много често."

Що се отнася до обувките на висок ток, Джей Ло има забавна история, свързана с тях: „Първият път, когато обух токчета, бях на 16 и бях на училищен бал. По това време всички носеха сатенени обувки, беше обичайно да ги пребоядисат в цвета на роклята. Спомням си, че самият аз ги дадох в работилницата за оцветяване и се почувствах направо като възрастна. Много ми харесаха тези обувки. На бала си помислих: „Никога няма да ги сваля, толкова са красиви!“ В резултат на това танцувах на токчета по време на цялото парти и свалих обувките си само в колата на връщане. Спомням си това готино чувство - аз и приятелките ми седейки боси в подредената лимузина, а момчетата междувременно ни държат обувките."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser