Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес сензационно изтри всички снимки от социалните си мрежи

Звездата се "занули". Какво означава това?

227 милиона последователи на Дженифър Лопес са в ступор: преди няколко часа звездата напълно „занули“ профила си в Instagram, като изтри всяка една снимка и вместо профилна снимка вече зее черна празнина. Единственото нещо, което остава на популярната страница, е връзка към официалната страница на сайта й onthejlo.com.

Интернет детективите са сигурни, че в живота на Лопес не се е случила драма, а предприемчивата бизнесдама просто е решила да организира „подгряване на публиката“ като част от маркетингова стратегия преди важно съобщение. Но какво ще пусне Джей Ло: нова марка, филм или песен? Или нещо коренно различно...

Сред феновете има и такива, които вярват, че в отношенията между госпожа и господин Афлек има сериозен раздор. Но на тази теория е трудно да се повярва: само преди дни Бен и Джен споделиха видеоклипове в социалните мрежи, показващи колко са влюбени и щастливи.

Или може би всичко е просто заради намерението на Дженифър да стои настрана от социалните мрежи, подобно на съпруга си, за да се съсредоточи повече върху връзката им и да не привлича вниманието към личния им живот? Очакваме да разберем какво се е случило.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser