Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес върна на Алекс Родригес кабриолета, който той й подари

Джей Ло изглежда е от онези жени, които връщат подаръците на бившите си след раздяла (без годежните пръстени). Поне това е заключението, до което потребителите на интернет стигнаха, след последната снимка на Алекс Родригес.

На тази снимка Алекс позира до червено Порше, кола, която много напомня на онази, която той подари на бившата си за 50-я й рожден ден през 2019 г.

„Не е ли това червената кола, която той купи Джей Ло?”

„Изглежда Дженифър се е разделила не само с теб, но и с червената кола.”, са само част от коментарите.

Под снимката Алекс написа с частица сарказъм:

„Аз съм много земен човек.”

Алекс Родригес и Дженифър Лопес обявиха раздялата си през април тази година след четири години връзка. Според слуховете, отношенията на двойката започнали да се влошават от самото начало на 2021 година. Запознати твърдят, че една от причините за раздялата са множеството флиртове с други жени.

Само месец след раздялата в медиите се появиха съобщения, че Дженифър е подновила връзката си с Бен Афлек. Те имаха връзка преди 11 години и дори бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. Наскоро Лопес и Афлек потвърдиха отношенията си, като публикуваха снимки от рождения ден на Джей Ло, на които двамата се целуват страстно. В същото време вътрешни хора твърдят, че Алекс не е бил готов Дженифър да се отдаде на нова любов толкова скоро след раздялата и до последно се е надявал, че може да си я върне.

Само преди дни Лопес изтри от профилите си в социалните медии всички общи снимки с Родригес, с което категорично даде да се разбере, че връщане назад няма.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser